Fastelavnsfest for hele familien

3. marts kl. 14.00 - 17.00

”Korsør holder sammen” og Korsør Kulturhus inviterer til stor Fastelavnsfest for hele familien søndag den 3. marts kl. 14.00
Kulturhuset slår, igen i år, dørene op for alle børn, forældre og bedsteforældre til en hyggelig fastelavns søndag, hvor vi slår katten af tønden og hvor ”Den Kongelige Trio”, igen i år, underholder med sang, spil og sjove lege.
Programmet starter kl. 14.00 hvor vi, både børn og voksne, slår katten af tønden og kårer årets kattekonger og kattedronninger.
Derefter kårer vi og overrækker udklædningspræmier til de børn samt voksne med de bedste udklædninger.
Efter tøndeslagningen og udklædnings kåringen underholder Den Kongelige Trio der er kendt for at elske og respektere sit publikum og levere et medlevende show med et forrygende engagement med sang, spil og sjove lege.
Korsør Kulturhus, søndag den 3. marts kl. 14.00
Voksen (+ 16 år) billet: 60 kr. incl. Fastelavnsbolle og kaffe
samt slikpose, juice, fastelavnsbolle til børn under 16 år (med gratis adgangsbillet og ifølge med en voksen)

Billetter:

Eller i Kulturcaféen, Skolegade 1