JuleOpera 2019 – De Tre Tenorer og sopran fra Dorthe Elsebet

11. december kl. 19.30 - 21.30

Så er tiden atter kommet hvor Korsør Kulturhus inviterer til den årlige og traditionelle JuleOpera i den smukke Marmorsal, onsdag den 11. december kl. 19.30

Det er sjette år i træk, at vi inviterer til Juleopera og det er igen i år De Tre Tenorer og en sopran fra Det Kgl. Teater der besøger Korsør.
Genkendelsens glæde er en af de største, og den bliver ikke mindre, når melodierne får en ny klang ved at blive iklædt disse dygtige kongelige sangere.
De tre tenorer fra Det Kgl. Teater og deres pianist har i år fundet sammen med sopran Dorthe Elsebet Larsen, der en dansk operasanger og filmskuespiller og de vil med både stil og smil, trods forskelle i udseende og stemmeklang, synge operaarier, som selv operahadere kender og holder af.

11. december