AFLYST – AFLYST – JuleOpera 2020 – De Tre Tenorer og sopran Dorthe Elsebet

9. december kl. 19.30 - 21.30

Vi aflyser desværre JuleOpera 9.12.20, dels da koncerten vil være en del anderledes og dels af coronahensyn.

MEN vi er allerede i gang med en ny dato i december 2021, hvor vi håber at se mange af jer, der har bestilt billetter til i år.

Så er tiden atter kommet hvor Korsør Kulturhus inviterer til den årlige og traditionelle JuleOpera i den smukke Marmorsal, onsdag den 9. december kl. 19.30.

Det er syvende år i træk, at vi inviterer til Juleopera og det er igen i år De Tre Tenorer og en sopran fra Det Kgl. Teater der besøger Korsør.
Genkendelsens glæde er en af de største, og den bliver ikke mindre, når melodierne får en ny klang ved at blive iklædt disse dygtige kongelige sangere.
De tre tenorer fra Det Kgl. Teater og deres pianist har i år fundet sammen med sopran Dorthe Elsebet Larsen, der en dansk operasanger og filmskuespiller og de vil med både stil og smil, trods forskelle i udseende og stemmeklang, synge operaarier, som selv operahadere kender og holder af.

9. december