Kaare Norge koncert og kunstudstilling

17. september kl. 20.00 - 21.30

Det er med stor glæde at vi i Korsør Kulturhus, sammen med Korsør Kunstforening, kan byde velkommen Danmarks mest kendte og anerkendte klassiske guitarvirtuos med både koncert og kunstudstilling.
Med sit solospil har Kaare Norge nu igennem flere årtier tryllebundet publikum, høj som lav i alle aldre. Dette har gjort Kaare Norge til en eftertragtet instrumentalist, som mestrer at spænde sit repertoire fra de helt store komponister som Bach, Mozart, Chopin, til de mere folkelige melodier fra nær og fjern, over til store populære navne som The Beatles og Led Zeppelin, for bare at nævne nogle få eksempler.
Som komponist har Kaare også markeret sig f.eks med titel melodien – “Homage to Life” af Kaare Norge – oprindeligt skrevet som kendings melodi til DR TV Programmet – ” En naturlig Forklaring” (Dus med Dyrene) med Vært Poul Thomsen.
I de senere år har kompositionerne mest været for sologuitar som f.eks. den spanske dans ” Danza la Primavera”, Danza del Alegria.
Kaare Norge har spillet mere end 3500 koncerter i Danmark og udlandet.

Koncerten finder sted
Fredag den 17. september
Kl. 20.00 – 21.30
Pris kr. 140,-

Fernisering og Kunstudstilling
Fredag den 17. september
Kl. 16.00
Kaare Norge behøver ingen yderligere præsentation som klassisk guitarist og komponist, men det er ikke alle der ved endnu, at han sideløbende med sin musikalske karriere også er en engageret billedkunstner.
Kaare Norge har dyrket maleriet i de sidste 20 år.
Siden Kaare Norges fokus og passion omkring maleriet opstod, har han vist, at han besidder lige de egenskaber, som er med til at skabe en dygtig kunstner. Han er nærværende, nysgerrig, iagttagende og formår at få oprigtighed ind i sine landskabsmalerier.
Det storslåede naturalistiske scenarie som er Kaare Norge inspirationskilde, efterlader et dybt indtryk, som indbyder til nærmere bekendtskab.
Med sin udprægede musiske sans kan man sige, at Kaare Norge komponerer sig vej gennem landskabet og skaber nærvær på en beundringsværdig og rammende måde.
Det er udelukkende oliemalerier, og teknikken er med spartel som giver denne lidt rustikke struktur i hans arbejder.
Kaare Norge lader sig inspirere af årstiderne og de konstant skiftende lysforhold, hvilke han indarbejder i sine værker. Farveholdningen er nærmest sydlandsk og er primært præget af de rene, varme og temperamentsfulde komplementere farvetoner. Forståelsen for komposition og farvernes indbyrdes forhold, skaber en fuldendthed som efterlader beskueren i et svævende og intens øjeblik.
Udstilling i uge 38 og 39 – nærmere info følger

Arr.
Korsør Kulturhus og Korsør Kunstforening.