Plade- og MusikgrejsMesse “Second Hand” 2020

11. oktober kl. 10.00 - 14.00

Second Hand” MusikGrejs og VinylpladeMesse

Søndag 11. oktober 2020 slåes dørene atter op for et sandt Eldorado indenfor ”Second Hand” MusikMarked og VinylpladeMesse fra kl. 10.00 til 14.00 i Korsør Kulturhus.

Rigtigt mange musikentusiaster fra nær og fjern har gennem de sidste år gæstet det årlige musik gear- og instrument, og nu også for andet år indbefatter vinyl brugtmarked, for at gøre en god handel og en god hyggelig musiksnak, – og nu er muligheden der igen.

igen i år vil der være ”Åben Mikrofon” som frit kan benyttes hvis nogen skulle få lyst til at spille op til lidt hyggemusik og give et nummer eller måske fortælle anekdoter om og fra musiklivet.

Samarbejdet omkring dette arrangement med Slagelse Bibliotekernes Lytteklub, gør at der også igen i år også vil være ”Second Hand” vinylplademesse, denne dag.
Nogle af de genrer der blev solgt ud af på plademessen sidste år, var bl.a. pop, blues, jazz, funk, og mange flere, – så er du pop-musik fan, jazz lytter, eller samler, er der igen i år, noget for enhver smag, og der kommer til at være rigeligt med plader, som man kan gå på opdagelse i.
Så kom og find lige den plade, som du kan huske fra din ungdom eller lige den guitar du har brug for – og så måske endda til næsten ingen penge.

Med andre ord er der noget for både de udøvende musikere og os der bare lytter til tonerne fra pladespilleren – så mød op til denne tradition, hvor både den udøvende musiker og lytteren er i fokus.
Der er gratis adgang og rig mulighed for en hygge snak samt køb af drikkevarer i cafeen.

Se her hvis du har noget du vil sælge?
Bookning og bestilling af borde til en standplads:
Vinyl og pladestand, kontakt: preha@slagelse.dk
Musikgrej, kontakt: Ronni på 61681641

4220 Korsør