Special Consensus (USA) Bluegrass koncert

21. oktober kl. 14.00 - 16.00

Er du til ”Bluegrass” musik i verdensklasse? – så sæt kryds i kalenderen allerede nu.
Chicago gruppen, Special Consensus, der er et legendarisk band i topklasse indenfor Bluegrassmusikken er i Danmark og giver koncert i Korsør Kulturhus igen.
The Special Consensus er en akustisk bluegrass gruppe ledet af banjoist Greg Cahill og har eksisteret siden 1975. Gruppen blev nomineret til en Grammy i 2013 for kategorien “Bedste Bluegrass Album” for Scratch Gravel Road.
Gruppen består i dag af Greg Cahill (banjo), Nick Dumas (mandolin), Dan Eubanks (opretstående bas), og Rick Faris (guitar)

Koncerten er arrangeret i samarbejde med Bluegrassmusic Denmark.
”Bluegrass” er, i lighed med countrymusikken, en videreudvikling af oldtime musikken fra Appalacherbjergkæden i USA. I dalene og på sæterne vokser “Kentucky Blue Grass” (Poa pratensis), som har givet musikken sit navn.

Korsør Kulturhus,
Søndag den 21. oktober kl. 14.00.
Billetpris 95 kr.
Billetter: www.korsørkulturhus.dk
Evt. ikke solgte billetter kan købes ved indgangen

, , ,