TorsdagsCafé med Magnesia

2. november kl. 19.00 - 21.00

Det er med stor glæde at vi i TorsdagsCaféen kan præsentere den spændende trioen Magnesia fra København. Denne aften vil der blive spillet moderne R&B og inddraget elementer af både hiphop og klassisk musik.

Og er du en af dem der savner stemningen, stilen og genren fra ”Sleepy Sundays” arrangementerne i Kongegaarden er chancen her i Korsør Kulturhus.

Bandet Magnesia har siden 2013 spillet sig frem til en personlig lyd, der er karakteristisk for 2016-mixtapet ”S/T”. På scenen fremføres de elektroniske numre af en mere traditionel bandopsætning, så musikken stadig får lov til at leve. Forsangeren Majas sjælfulde vokal understøttes af resten af bandets stemmer og skaber variation og nærvær. Bandet glæder sig til at spille samt præsentere nyt materiale på sætlisten.

Lyt til Magnesia mixtape https://magnesia.bandcamp.com/releases

Disse steder har allerede haft besøg af Magnesia:

INSP, Huset – KBH, Rust, Råhuset Kælderen – Struer, Skvulp Festival, Holbæk Elværket Zeppelin Rock Bar, Gimle Café, m.fl.

og nu så her i Korsør Kulturhus, KulturCaféen

Torsdag den 2. november kl. 19.00. Billetpris 50 kr.

Billetter kan købes on-line her på siden

Eller i Kulturcaféen, Skolegade 1

Evt. ikke solgte billetter kan købes ved indgangen

,