Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Back to Back – Eksklusiv og Intimkoncert

21. april 2023 kl. 20.30 - 22.30

Back To Back, også kendt som Nis Bøgvad og Morten Remar, er siden deres debutalbum fra 1987 blevet en del af den danske musikhistorie. Sange som ”Jonathan”, ”En Som Dig”, ”Som De Andre Gør”, ”En Elsker Som dig” og mange flere er i dag stadig en fast del af radioernes spillelister. Fredag lægger de vejen omkring Korsør Kulturhus.

Bandet har solgt flere gange sølv, guld og platinplader og efter hvert album rejst landet tyndt, spillet festivaler og musikhuse og sunget deres sange, for et altid begejstret og deltagende publikum.

Siden 2003 har de arbejdet med andre projekter, i og udenfor musikken, men der har aldrig været lukket helt ned for tanken om endnu en sommer sammen.

Om genforeningen siger Nis:

– Pludselig stod det bare klart for mig hvor meget jeg savnede Mortens stemme synge vores sange, lige ved siden af mig! og Morten supplerer:

– Jeg har bare ventet på at muligheden dukkede op. Back To Back lever kun i sin originale form, når Nis og jeg er sammen.

Fredag den 21. april kommer de til Korsør Kulturhus og giver koncert kl. 20.30 og har til denne aften inviteret guitarist Dennis Flacheberg med som sidste mand i trioen.

Billetter kan købes via Kulturhusets hjemmeside.

Detaljer

Dato:
21. april 2023
Tidspunkt:
20.30 - 22.30
Begivenhed Kategorier:
, ,

Sted

Korsør Kulturhus
Skolegade 1
Korsør,