Lokaler

Bookning af lokaler i Kulturhuset.

Folkeoplysende og øvrige registrerede frivillige og åbne foreninger, kommunale institutioner og aftenskoler, der er hjemmehørende i og godkendt af Slagelse Kommune, kan låne eller leje Kulturhusets lokaler med standardbord og stoleopstilling og faciliteter, samt værksteder.

Foreninger, offentlige institutioner og grupper, der ikke er tilknyttet til Slagelse Kommune, kan leje sale og lokaler samt værksteder ift. Slagelse Kommunes takstblad og gebyrer.

Ligeledes kan erhvervsvirksomheder (kommercielle) i og udenfor Slagelse Kommune leje Kulturhusets faciliteter til etc. møder, undervisning, foredrag, udstillinger og musikarrangementer.
Kulturhuset lejer ikke ud til arrangementer på privat eller forsamlingshus lignende vilkår, som f.eks. receptioner og fester.

Hvis I ønsker dette, og er registreret på, Kommunens kultur- og fritidsportal, benyttes nedenstående link til selvbetjening.

Er du / I ny brugere og dermed ikke registeret, så skal I registreres via samme nedenstående link til Kommunens kultur- og fritidsportal.

Registreringen godkendes af kommunen og I vil efterfølgende få tilsendt et login.

https://selvbetjening.winkas.net/default.asp?wkid=slagelse

Ønsker du at booke KulturCaféen, Marmorsalen eller Spillestedet (koncertsal) bedes du forespørge på potalen / eller kontakte os på mail:
kulturhuset@slagelse.dk – mrk. emnelinjen: “Booking forespørgsel”

Ønskes der forplejning i forbindelse med et arr. i Kulturhuset, kan KulturCaféen kontaktes senest en uge før.

Kontakt os hvis du vil høre om mulighederne for at booke Marmorsalen, Spillestedet, Multisalen, Skolekøkkenet, Mødelokaler, Værksteder, Fotoatelier eller Musik-øverum

Telefon er åbent for spørgsmål om booking mandag og torsdag kl. 10.00 – 14.00 på tlf. 58370400.

Lokaler kan bookes 1 år og 7 måneder frem.

Link til takstblad med priser:

https://www.slagelse.dk/da/om-kommunen/okonomi-og-priser/priser-for-kulturtilbud/