Udstillinger

Kunst i Korsør Kulturhus

Den kommende udstilling i Korsør Kulturhus omfatter på nær et litografi og et linoleumstryk værker, som er modtaget som gave blandt ca. 150 værker fra en anonym giver.

Værkerne fra de to grafiske mapper viser eksempler på samspillet mellem forfatterens tekst og kunstnerens billede, som vi kender det fra de mange kunstnere og illustratorer. Her kommer også samspillet med den grafiske opsætning og valget af sats til at spille en rolle, hvis ikke kunstneren selv skriver bogstaverne.

Gargantua – Grafisk mappe (1971) med dansk tekst fra Gargantua – en bog af Francois Rabelais (1494-1553) – udgivet i 1532 i Lyon.
Grafik Jørn Særker Sørensen (1939-2007) med 10 blade i mappen og 4 andre værker fra samlingen.

Samspillet mellem tekst og billede– Grafisk mappe fra Kunstakademiets Skoler Grafisk Design og Grafisk Skole 1986-88 – udg. Sept. 1988. med 7 kunstnere med 10 blade.

DER INDBYDES TIL EN SNAK OM UDSTILLINGENs værker og kunstnere i Korsør Kulturhus lørdag den 12. november kl. 13-15, ligesom der vil være mulighed for at afhente kunstforeningens medlemsgave – kontingent kan betales via netbank og MobilPay.

Der er – Frie entré til udstillingen, som er åben mandag til torsdag kl. 10-19; fredag kl. 10-19 samt lørdag- søndag ved arrangementer og når der foregår noget i huset – så man opfordres til at forsøge sig, hvis ens vej går i nærheden.

Fri entré hele året – adgang i åbningstiden

Yderligere information hos undertegnede.

Med de bedste hilsner-Finn Mikkelsen, formand
Tlf. 2145 6336 – fmik@korsoerkunst.dk

Korsør Kunstforening har løbende udstillinger så vi kan nyde de smukke malerier i Marmorsalen i Korsør Kulturhus

Derudover har vi løbende forskellige kunstneres og foreningers værker udstillet i vores Kulturcafé.