Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Barbara & Band – Release Koncert – Nyt album ude nu

18. januar 2018 kl. 19.00 - 21.00

75 kr.

NÆGT IKKE KÆRLIGHED

Barbara Borgelin udgiver cd efter opfordring fra topfolk i musikbranchen

Dont deny me your love” – Nægt mig ikke din kærlighed.
Det er titlen på Barbara Borgelins nye cd, som også er den første, som kan downloades på bla. Itunes og streamet på Spotify.
-Inden Barbara var fyldt 14 havde hun bl.a. skrevet over halvdelen af skolekorets sange og optrådt i P4 med egen sang om Korsør.  “Men min universitetsuddannelse i København førte mig rundt om andre musikformer” Den rytmiske linje vandt dog tilbage.
– Og efter flere koncerter som voksen singer-songwriter, har bla. topmusikere fra den rytmiske branche lyttet til dem og opfordret mig til at udgive dem, siger Barbara Borgelin.
Cd-en er home made fra eget studie og rummer tolv numre i en blanding af pop / rock og blues. Sangene handler om kærlighedens glæder og udfordringer. Jeg skylder mine håndplukkede musikere æren for at sangene swinger så godt, da de i høj grad har deltaget kreativt med at udvikle cd’en. Og efter flere koncerter har jeg erfaret, at det hele i sidste ende afhænger af lydmanden, og det gælder også på en cd. Derfor havde jeg efterhånden fået et stærkt ønske om at sidde bag knapperne også, hvilket min mand, som har været så sød at hjælpe mig med”. De har sammen udviklet den nye sound på cd-en. “Johnny har haft hele overblikket i processen og forstår intuitivt, hvad jeg vil med sangene”, udtaler Barbara, som selv har siddet med bag mixerpulten og med lydprogrammet, da hendes mand har taget hende på ordet og har sat hende ind i alt det tekniske. Han arbejdede nemlig som lydmand, da de mødte hinanden og stiftede familie. Og har uddanelse og stor ekspertise i eletronik og computere. “Det var vigtigt for mig at få kærligheden med”, fortæller Barbara.”Og at lave en cd sammen er nok både den største udfordring men også den største udvikling, man kan tilbyde et ægteskab. Det er en dybdegående proces”.

“Jeg glæder mig til endelig at kunne præsentere de sange til publikum, som de gerne ville have på cd til mine tidligere koncerter. Jeg vil gerne fortsætte med at optræde med sangene i musikhuse og på festivaller rundt omkring sammen med mit band, som i høj grad har været med til at udvikle albummet”,  fastslår Barbara Borgelin.
Barbara Borgelin har tidligere optrådt i København og Århus og lokalt i Slagelse Musikhus og i Korsør Kulturhus.
Samlige medvirkende på cd’en har det tilfælles, at de i det daglige også har lokal tilknytning til Korsør /Slagelse / Holbæk-området som musikere og musiklærere.
Vokal: Barbara Borgelin
Rytme guitar & leadguitar: Jakob Goldmann Jensen
Bas: Henrik Trolle
Trommer: Jonas Smidt
Keys: Ulrik Lindgren
Horn: Mads Skov Nielsen
Producer: Johnny B. Christensen
Pladeselskab: Barbara Studio

Hjemmeside: www.BarbaraBorgelin.com

Torsdag den 18. januar kl. 19.00
Forsalg: Kr. 75,00
Eller i KulturCaféen
Skolegade 1
4220 Korsør

Detaljer

Dato:
18. januar 2018
Tidspunkt:
19.00 - 21.00
Pris:
75 kr.
Begivenhed Kategorier:
, ,

Sted

Korsør Kulturhus
Skolegade 1
Korsør,