Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

UDSOLGT – Børneteater Peddersen og Findus – Rævejagten

26. juni 2021 kl. 11.30 - 12.30

Gratis

Den skønne bog om Peddersen og Findus er lavet til forrygende teaterforestilling. I Rævejagten leder vi efter svaret på om det kan lade sig gøre at holde den sultne ræv fra de skræmte høns – uden brug af vold eller våben? Udelukkende ved hjælp af fælles opfindsomhed og lidt fyrværkeri?
“Nabo Gustafsen kommer med hund og gevær og fortæller at ræven har ædt hans bedste høne og at Peddersen også hellere må skaffe sig et gevær. For når ræven i nat kommer og ser at Gustafsen har låst sine høns inde, så vil den i stedet komme på besøg hos Peddersen. Hønsene er rædselsslagne. Men Findus (som er kat) hader folk der går med gevær og siger: “Ræve skyder man ikke, dem narrer man.”
Væbnet med guitarer og billigt legetøj, kaster kammeraterne Niclas og Morten sig ind i Peddersen og Findus’ kamp: At få ræven til at holde sig fra deres skræmte høns. Uden våben. Sammen, og med hjælp fra publikum, udtænker, udvikler og udfører de, en festforestilling af en snedig plan, som indbefatter en kunstig høne, masser af fyrværkeri og tilpas med spøgeri.
Det er gratis at deltage, men både børn og voksne skal have billet. Billetter kan bestilles fra 29. maj kl. 10.00. Vær opmærksom på at forestillingen finder sted i Korsør Kulturhus.

Detaljer

Dato:
26. juni 2021
Tidspunkt:
11.30 - 12.30
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Korsør Kulturhus
Skolegade 1
Korsør,