Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

‘Du forsvinder’ – Film og foredrag med Christian Jungersen

3. maj 2018 kl. 18.00 - 22.30

100 kr.

Slagelse Bibliotekerne inviterer til film og foredrag med Christian Jungersen
Hjernen er involveret i alt, hvad vi foretager os. De forskellige områder i hjernen varetager forskellige funktioner. Så hvad sker der, når sygdommen rammer hjernen og vores identitet? Hvordan påvirker det os selv og menneskerne tæt på os?
Få et rørende indblik i en fortælling om mennesket og hjernen, når forfatter Christian Jungersen fortæller om sin roman ”Du forsvinder”. Kom bagom tilblivelsen af romanen, hør om de mange tanker og personlige oplevelser forbundet med den og lyt til udvalgte passager. Undervejs i sit foredrag sætter Christian Jungersen samtidig fokus på en række centrale omdrejningspunkter i romanen, herunder filosofiske spørgsmål om menneskets frie vilje, kærligheden, skyld og ansvar og tro og utro.
Med udgangspunkt i foredraget viser vi efterfølgende filmatiseringen af romanen, ”Du forsvinder”, med Trine Dyrholm og Nikolaj Lie Kaas i hovedrollerne. Ligesom romanen handler den om et ægtepar, hvor manden bliver personlighedsforandret efter en hjernetumor. Da han desuden anklages for bedrageri, stilles der en række spørgsmål: Var det ham selv, der begik forbrydelsen, eller var det kemien i hans hjerne? Og hvordan kan vi så være ansvarlige for vores handlinger?
Læg mærke til, at arrangementet er et helaftens arrangement.
Du kan læse mere om emnet på Hjernetumorforeningens hjemmeside og læse ‘håndbog for patienter med hjernetumor’.

Billetter á 100 kr. inkl. en let anretning og popcorn kan købes fra 5. februar.

Der vil være mulighed for at købe drikkevarer.

Detaljer

Dato:
3. maj 2018
Tidspunkt:
18.00 - 22.30
Pris:
100 kr.
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Korsør Kulturhus
Skolegade 1
Korsør,