Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Foråret synger – gratis dobbelt korkoncert

7. maj 2023 kl. 16.00 - 18.00

Foråret synger – gratis dobbelt korkoncert
Søndag 7/5 – kl. 16.00 – Gratis adgang

Der er lagt op til en festlig koroplevelse, når Storebæltskoret og Lynæs Kirkes Kor stiller op til fælles koncert i Marmorsalen, søndag 7/5 – kl. 16.00. De to kor har det til fælles, at de deler den samme dirigent, Ole Worm. Så intet var mere oplagt, end at lade dem mødes, så de hver især kan vise, hvem de er – og se hvad de formår, når de slår kludene sammen og optræder som et stort kor.
Lynæs ligger naturskønt ved Kattegat, og de der bor der, lever et engageret og aktivt liv i pagt med naturen, ligesom man gør i Korsør. Lynæs Kirkes Kor, er et kirkekor med over 40 år på bagen. De deltager løbende i Lynæs Kirkes liv med salmesangsaftner, skumringsgudstjenester og festlig sang til Advent, Jul og Påske.
Derfor synger de naturligvis masser af kirkerelevant musik – både nyt og gammelt. Men det hindrer dem ikke i at afprøve andre genrer – en fraktion af koret er således specialister i at synge på grønlandsk!
Storebæltskoret behøver næppe større introduktion. De har efterhånden cementeret deres ry for fine og afvekslende korkoncerter, der spænder fra klassisk korsang til moderne rytmer og pop.
Sådan bliver det også til denne koncert, hvor der er fokus på foråret og kærligheden. Fra Emil Aarestrup til ”Grease” – der er gratis adgang til koncerten.

Detaljer

Dato:
7. maj 2023
Tidspunkt:
16.00 - 18.00
Begivenhed Kategorier:
, ,

Sted

Korsør Kulturhus
Skolegade 1
Korsør,