Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Foredrag: Helte og Hobbitter

14. marts 2023 kl. 19.00 - 20.30

Slagelse Biblioteker & Borgerservice vækker den legendariske verden af hobbitter, elver og orker til live denne aften, når forfatter Jakob Levinsen fortæller om J.R.R. Tolkien og hans verden. For hvor fik en sky Oxford-professor ideerne fra til at ændre verdenshistorien, og hvorfor fascineres vi stadig af hans fortællinger?
Det vil Jakob Levinsen gøre os klogere på med udgangspunkt i hans egen bog ’Helte og hobbitter – Tolkien og hans verden’, som indkredser Tolkiens forfatterskab og dets fascinationskraft, og giver indsigt i Tolkiens liv og værker.
Tolkien er ophavsmand til et af de mest velkendte og elskede universer, som siden 1950’erne har været med til at definere fantasygenren. Hobbitten og Ringenes Herre er nogle af historiens mest succesfulde romaner og har været inspirationskilde til utallige storfilm, tv-serier og computerspil fra Harry Potter til Game of Thrones.
Jakob Levinsen er forfatter, kritiker, oversætter og en af Danmarks førende Tolkien-kendere. Hans ”Helte og Hobbitter” fra 2002 var den første samlede danske fremstilling af Tolkiens liv og værk.

TIRSDAG DEN 14. MARTS 2023 KLOKKEN 19.00
Billetter koster 50 kroner og 25 kroner for medlemmer af Biblioteksklubben

https://www.slagelsebib.dk/arrangementer/voksne/foredrag-helte-og-hobbitter?fbclid=IwAR1dPKMnH_iRM_1CChQjEZFo-WCDfdxwPGEU_KRedwMTgN8GJcdLQfZ0lgI

Detaljer

Dato:
14. marts 2023
Tidspunkt:
19.00 - 20.30
Begivenhed Kategorier:
, , ,

Sted

Korsør Kulturhus
Skolegade 1
Korsør,