Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Eventyrligt! Fra baghave til vildmark – Foredrag med Erik B Jørgensen 2023

18. januar 2023 kl. 19.00 - 21.00

Glæd dig til et spændende foredrag med forfatteren og eventyreren Erik B Jørgensen.

Eventyrligt!
– fra baghave til vildmark
Glæd dig til et spændende foredrag med eventyreren og forfatteren Erik B. Jørgensen.
Erik B. Jørgensen har en militærbaggrund fra bl.a. Slædepatruljen Sirius og Jægerkorpset. Mange kender ham også som tidligere instruktør i serien ”Korpset” på TV2.
Velkommen til en verden med en af Danmarks mest spændende fortællere om friluftsliv og små og store ekspeditioner – fra mikroeventyr i Thy til hundeslæde i Østgrønland. Følg et foredrag fyldt med lune, humor og hudløs ærlighed hvor Erik fortæller medrivende historier og anekdoter fra sit liv ude i naturen.
Eriks mange eventyr fra baghaven til vildmarken er hyggelige, men også skræmmende, ligesom oplevelserne i naturen er storslåede, men også enkle. Det kan være glæden ved mødet med den lille humlebi, der redder dagen. Den lille fugl, der med sit kald, lokker Erik væk fra reden, en spækhugger ved kajakken eller at stå ansigt til ansigt med en grizzlybjørn eller en isbjørn.

Eventyrene udlever og oplever han alene, sammen med sin gode makker, eller med sin datter Karen, fra hun var kun 3 år gammel.
For Erik handler det om passionen for naturen og dyrelivet, uanset om det er i Danmark eller det totalt øde Grønland, Canada eller Alaska.

Glæd dig til at blive inspireret eller måske tænke: ”Uha, godt det ikke er mig!”
Erik har de seneste 20 år gennemført et utal af mikroeventyr, store eventyr og vilde ekspeditioner rundt om i verden, hvilket i 2013 gjorde ham til medlem af “Eventyrenes Klub”.
I dag kalder han sig selv for eventyrer, foredragsholder, forfatter, blogger, ekspeditionsleder, podcaster, coach med naturen og dyrelivet i centrum.
Onsdag den d. 18. januar kl. 19.00
Korsør Kulturhus

Err. Kreativ Fritid Korsør i samarbejde med Korsør Kulturhus

https://www.place2book.com/da/list/EM1609

Pris Kr. 180,-

Detaljer

Dato:
18. januar 2023
Tidspunkt:
19.00 - 21.00
Begivenhed Kategorier:
, ,

Sted

Korsør Kulturhus
Skolegade 1
Korsør,