Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

FredagsRock m. The Centipedes og Bad Fuel

15. februar 2019 kl. 20.00 - 23.30

120 kr.
FredagsRock m. The Centipedes og Bad Fuel, to af Danmarks upcomming hårdtslående rockbands

FredagsRock m. The Centipedes og Bad Fuel, to af Danmarks upcoming hårdtslående rockbands.

Bad Fuel er et hårdtslående rockband dannet i Slagelse, Danmark i 2016. Musikken er inspireret af Iron Maiden. Den beskrives som: ” .. ny rockmusik med en sprudlende energi. Der er knald på; livsglæde, ungdom, udødelighed, sex og en rebelsk tone…”. Bad Fuel har spillet på ikoniske danske scener som RUST, PUMPEHUSET og HIGH VOLTAGE.

Med gashåndtaget vredet bagover, tager THE CENTIPEDES sit afsæt i den helt snavsede ende af rock ‘n’ roll paletten. Bassen er forvrænget, feedback et musisk virkemiddel og vokalen upoleret. Udtrykket er hurtigt, beskidt og ikke mindst højt! Stilistisk trækkes der på den tunge 70’er rock, pigtråd og flirten med klassisk punk. Der er musikalsk set dømt motorcykler, læderjakker med indvendigt rødt betræk og håret tilbage. Tinnitus kommer din vej…
THE CENTIPEDES har via Invertebrate Records, sendt EP’en “Spreading the deafness” på gaden.
EP’en, der indeholder 3 studietracks, optaget i GAINFACTORY studiet med Jakob Gundel (STELLA BLACKROSE; INVOCATOR & BLACKBOOK LOGDE) bag pulten, samt et livetrack.
“Spreading the Deafness” kan naturligvis også høres på de fleste streamingtjenester. Amazon, Google, ITunes, Tidal, YouSee, Spotify m.fl.
GFR giver EP’en 4/6 stjerner og skriver blandt andet:”… Det er hårdrock der går lige i vippemusklerne, både dem i nakken og fødderne … The Centipedes får pisket noget af en stemning op, og så går det ellers ud af rockens grumsede veje, med udskridninger og hjulspind, så man får sand i øjnene og står og hoster lidt i rabatten ….
Det er ved at rocke voldsomt sikkert igennem, så det er svært ikke at blive revet med og begynde at lugte lidt mere af mand, at vi ender på 4 øredøvende stjerner”

Detaljer

Dato:
15. februar 2019
Tidspunkt:
20.00 - 23.30
Pris:
120 kr.
Begivenhed Kategorier:
, ,

Sted

Korsør Kulturhus
Skolegade 1
Korsør,