Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

FredagsRock – Søren Berlevs (ex. Gasolin) Rock´n Roll Hotel

16. november 2018 kl. 20.00 - 23.00

190 kr.

Søren Berlev, Gasolins trommeslager, der er ”still going strong” og på stikkerne, gæster Korsør, og hvem husker ikke den legendariske trommesolo på Gasolin albummet Live sådan.

Søren Berlev, har arbejdet i flere år på at skrive nyt materiale og har samlet et band, der formår at formidle musikken videre på en levende, inddragende
og musikalsk måde. Bandet er bestående af Søren Berlev på trommer, Erik Winther på guitar, Esben Hegelund på vokalen og Søren Fjalland på bas.

Berlevs Rock n Roll Hotel spiller rock. Nogle gange hård rock, andre gange lidt blødere rock, somme tider syret og altid spækket med energi
Sammen formår de at indtage en scene så der ikke hersker nogen tvivl om deres engement for rockmusik.
Berlev’s Rock’n’Roll Hotel sætter en stemning der er helt speciel når de får publikum til at rocke med på de tunge numre og synge med på de fængende melodier.

Berlevs Rock´n Roll Hotel, er lige blevet færdige med deres nye album, selvfølgelig indspillet i Sweet Silence Studios, der netop er sendt til tryk og vi glæder os meget til at præsentere det for jer – ”live”!
Så sæt kryds i kalenderen allerede nu fredag den 16. november når vi skruer op for endnu en omgang FredagsRock – det bliver med garanti en aften spækket med energi.
Dørene åbnes kl 19.15.

Detaljer

Dato:
16. november 2018
Tidspunkt:
20.00 - 23.00
Pris:
190 kr.
Begivenhed Kategorier:
, ,
Begivenhed Tags:
, ,

Sted

Korsør Kulturhus
Skolegade 1
Korsør,