Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

UDSOLGT Keen on Queen – will rock you Koncert

13. november 2020 kl. 20.00 - 22.30

185 kr.
Queen, Bohemian Rhapsody, We Are The Champions, The Show Must Go On, Radio Gaga, Don’t Stop Me Now

Nyt Queen-kopiband rammer scenerne i 2020 – Koncerten er udsolgt, du kan skrive dig på venteliste via billetlinket nederst på siden

Bohemian Rhapsody, We Are The Champions, The Show Must Go On, Radio Gaga, Don’t Stop Me Now … Queens musik er rocket, melodisk, teatralsk, indfølt og elsket på tværs af generationer.

Når Keen On Queen træder på scenen, gør de det med overbevisning, charme og med en dybfølt respekt for det originale materiale.

Med sin store musikalske erfaring, og med optrædener på nogle af de største danske festivaler i bagagen, leverer forsanger Morten Hvid en stilsikker og overlegen Freddie med masser af saft og kraft i stemmen…tilsat et kækt glimt i øjet og stramme lædertights.

Til Keen On Queen har Morten håndplukket fire erfarne musikere fra den danske musikscene, som hver især har spillet i nogle af de største danske kopiorkestre, og bl.a. delt scene med internationale navne som Metallica, Dizzy Mizz Lizzy og D-A-D.

Glæd dig til en musikalsk oplevelse udover det sædvanlige med hit på hit fra ét af de største og legendariske rockbands nogensinde.

Keen On Queen WILL rock you!

Detaljer

Dato:
13. november 2020
Tidspunkt:
20.00 - 22.30
Pris:
185 kr.
Begivenhed Kategorier:
, ,

Sted

Korsør Kulturhus
Skolegade 1
Korsør,