Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Lær at styre dine tanker og følelser – Lars Fomsgaard

31. oktober 2022 kl. 19.00 - 21.00

Den måde vi tænker på, kan betyde, at vi får en dårlig følelse.
Hvis du skal til eksamen i morgen og bliver nervøs, så er det ikke eksamen, der gør dig nervøs, men det du TÆNKER om eksamen.

Hvis du får det dårligt, når du tænker på en ubehagelig oplevelse, du oplevede for en uge siden, så er det ikke oplevelsen der gør, at du får det dårligt, men det du TÆNKER om oplevelsen.

Hvis du tænker: “Det kan jeg ikke finde ud af”, så får du ret.

Ved foredraget får du teknikker til at kunne styre dine tanker, så du ikke tænker dig til en dårlig følelse.
Foredraget indeholder også følgende emner:

Bliv fri for stress, angst og depression
85% af alle bliver på et tidspunkt i livet ramt af mentale helbredsproblemer eller psykisk sygdom.
NY forskning har via hjernescanninger med mere identificeret bestemte fastlåste bias eller mønstre i hjernen, som forårsager de mentale helbredsproblemer og psykiske sygdomme.
Disse fastlåste bias eller mønstre kan, med simple teknikker, ændres, så man forebygger mentale helbredsproblemer eller psykiske sygdomme. Det kan ligeledes ændre andre uhensigtsmæssige følelser eller reaktioner.
Ved foredraget: ”Lær at styre dine tanker og følelser” får du viden om disse bias/mønstre, og hvordan du selv kan ændre disse

At være i Nuet
Mennesket er i modsætning til dyrene udstyret med en forestillingsevne. Det har gjort, at vi har udviklet os så langt som vi har. Det skal vi være taknemmelig for.
Men det kan også være en ulempe, hvis ikke man kan styre sin forestillingsevne.
Har du nogen sinde set en hund gå og være trist, fordi den tænker og forestiller sig at dens ejer ikke vil give den mad i morgen? Nej, den lever i nuet. Mange mennesker forestiller sig dårlige ting, der aldrig vil ske, og bliver her og nu triste, nervøse, vrede eller hvad det nu måtte være. De lever i fremtiden.
Der er ikke noget galt med, at forestille sig noget der sker i fremtiden, men hvis du bliver fyldt med dårlige følelser og bliver handlingslammet, når opmærksomheden er rettet mod fremtiden, så kan du befri dig selv ved at rette opmærksomheden mod Nuet.
Ved foredraget: ”Lær at styre dine tanker og følelser” får du teknikker til at kunne styre din opmærksomhed, så du kan have den rettet mod Nuet og ikke mod fremtiden, hvis det er det, du ønsker.
Hvad siger andre om foredraget: https://brughjernenbedre.dk/referencer/

Billetter kan købes her: https://www.tikko.dk/event/brug-hjernen-bedre-6563/
Læs mere her: https://brughjernenbedre.dk/
Mandag 31/10-2022, kl. 19.00 – 21.00

Detaljer

Dato:
31. oktober 2022
Tidspunkt:
19.00 - 21.00
Begivenhed Kategorier:
, ,

Sted

Korsør Kulturhus
Skolegade 1
Korsør,