Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Nice Little Penguins koncert

20. september 2019 kl. 20.00 - 21.30

170 kr.

Nice Little Penguins er flyvende igen

Siger man Pingvinerne, kommer man uvægerligt til at tænke på Nice Little Penguins og bandets allerstørste hit “Flying”. Sangen var en ren landeplage i 90’erne – og ikke kun i Danmark. Flyings evergreenstatus understreges af, at nummeret lever sit eget liv på eksempelvis YouTube, hvor der konstant uploades nye Flying-fortolkninger fra alle egne af verden. Men Nice Little Penguins er andet og mere end Flying. Med mere end seks album i bagagen er det nogle særdeles erfarne herrer, der byder op til koncert og dans.

Oplev de bedste numre fra en imponerende karriere, der strækker sig over mere end 27 år – kendte sange som eksempelvis ”Rain Keeps On Falling”, ”So Glad To Be Alive” og ”The Letter”. Og hør forrygende coverudgaver af nogle af Nice Little Penguins’ egne favoritter som eksempelvis Cliffs ”Devil Woman”, Crowded Houses ”Weather With You” og så selvfølgelig Monkees-klassikeren ”Daydream Believer”, som pingvinerne selv har hittet med.

I slutningen af 90’erne holdt Nice Little Penguins en længere pause, men ellers har de gennem alle årene spillet landets forsamlingshuse, spillesteder, haller, festivals og byfester tynde, ligesom de i ny og næ udgiver et album. Et kommende af slagsen er i skrivende stund under indspilning. For dem er musikken og sangskrivningen en nødvendighed, og de elsker stadigvæk at spille sammen live foran glade mennesker, der værdsætter gode sange og flerstemmige vokalharmonier.

– Vi vil gerne holde os skarpe, så vi kan levere varen for det trofaste publikum, som heldigvis stadig gerne vil høre os – mange af dem tager sågar deres børn med til koncerterne, siger bassist og forsanger Bo Feierskov. Foruden ham består Nice Little Penguins af brødrene Michael og Carsten Kolster på henholdsvis guitar og trommer. Altså den helt originale besætning.

Korsør Kulturhus
Fredag den 20. september, kl. 20.00
Dørene åbnes kl. 19.15
Pris: Kr. 170,-

Billet kan købes på Kulturhusets hjemmeside
og i KulturCaféen
Skolegade 1
4220 Korsør

Detaljer

Dato:
20. september 2019
Tidspunkt:
20.00 - 21.30
Pris:
170 kr.
Begivenhed Kategorier:
, ,

Sted

Korsør Kulturhus
Skolegade 1
Korsør,