Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Politikerlede og medieskepsis

4. april 2019 kl. 19.00 - 21.00

50 kr.

Journalister og politikere skraber altid bunden, når borgernes tillid til de enkelte faggrupper måles. Hvad betyder denne skepsis mon for Christiansborg-politikerne, for medie-Danmark og for vores demokrati? Kan man stole på noget som helst af det, der kommer fra politikere og medier? Og hvordan er det muligt at gennemskue en løgn fra det, der fremstilles som en sandhed? Disse spørgsmål er de centrale denne aften med journalist og forfatter Niels Krause-Kjær.

Aftenen bringer også en pulsmåling på medielandskabet anno 2019 og på vores dalende tillid til politikerne. Særligt aktuelt i forhold til folketingsvalget og valget til Europa Parlamentet, der begge er lige på trapperne. Undervejs spørger Krause-Kjær ”Kan man stole på en politiker?” – og giver selv et bud på et svar, ved hjælp af anekdoter, tal og løse påstande. Og det giver måske anledning til debat – for kan man stole på en journalist?

Niels Krause-Kjær har været journalist i mere end 25 år, og er i dag vært på Deadline på DR2. Han har skrevet en række bøger, bl.a. ”Kongekabale” fra 2000. I maj 2019 udkommer en selvstændig efterfølger.

Billetter koster 50 kr. Der vil være mulighed for at købe øl, vin og vand.

Arr. Slagelse Bibliotekerne og Borgerservice

Detaljer

Dato:
4. april 2019
Tidspunkt:
19.00 - 21.00
Pris:
50 kr.
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Korsør Kulturhus
Skolegade 1
Korsør,