Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Svante og lagkage – musikalsk søndags matiné

1. oktober 2023 kl. 15.00 - 17.00

Søndag den 1. oktober kl. 15.00 slår Korsør Kulturhus atter dørene op til en ny omgang Musikalsk søndags matiné hvorfor barens sortiment, til denne hyggelige eftermiddag, igen er udvidet med både Kaffe og lækker hjemmelavet lagkage som kan tilkøbes.
Til denne eftermiddag har vi inviteret
Flyvende Breve med fortolkninger af sange/melodier fra Povl Dissings og Benny Andersens forunderlige univers og et bredt udvalg af de folkekære sange… bare for at nævne nogle få; “Om lidt er kaffen klar” – “Rosalina” – “Go-nu Nat” – “Svantes Svanesang” – “Hilsen til forårssolen” – “Lille sang til Nina” – og mange, mange flere
Med kærlighed, glæde, ydmyghed og respekt kaster trioen Flyvende Breve sig ud i egne fortolkninger af Benny Andersens kendte og mindre kendte sange: Fra Svantes Viser, fra Rosalinasangene og fra de senere sange om næsten alt mellem Himmel og Jord. Det er sange vi har levet med og sunget med. Sange der er blevet en del af vores fælles kultur. Sange ”til enhver der har elsket og lidt”.
Benny Andersen og Poul Dissing er her ikke mere – men sangene lever. Heldigvis! Tak for dem og tak for sangene! Flyvende Breve bærer dem videre.
De tre rutinerede musikere har rødder i jazzen, folkemusikken, rocken, latinamerikansk musik og i visetraditionen. I Flyvende Breve mixes rødderne til et nyt musikalsk udtryk i Benny Andersens vidunderlige, poetiske, humoristiske, sørgmuntre og finurlige sange.
Flyvende Breve består af sangeren Jakob Kiørboe, pianisten Johannes Madsen og guitaristen Jens Albert Nielsen.

Korsør Kulturhus
Søndag den 1. oktober, kl. 15.00

Billtpris Kr. 80.- + gebyr

https://www.place2book.com/da/sw2/sales/event_list/EM1609

Detaljer

Dato:
1. oktober 2023
Tidspunkt:
15.00 - 17.00
Begivenhed Kategorier:
, ,

Sted

Korsør Kulturhus
Skolegade 1
Korsør,