Troels Trier – Fra Røde Mor til Grøn Far – koncert og storytelling

18. september kl. 14.00 - 17.00

Troels Trier debuterede som sangskriver i 1969, og kan derfor fejre sit 50-års jubilæum som scenekunstner. Han kan også med rette kalde sig multikunstner. Som musiker, sanger, entertainer, skuespiller, komponist, forfatter, billedkunstner, keramiker m.m. mangler han efterhånden kun at tilføje ”balletdanser” til rækken af kunstneriske discipliner, som han har beskæftiget sig med i sin lange karriere.
Men hvem ved, hvad fremtiden bringer!
I de senere år har maleriet dog fyldt det meste og har resulteret i talrige udstillinger i gallerier og kunsthaller over hele landet.
Men showbusiness trækker, og med dette soloshow er Troels Trier tilbage på landevejene med sange og anekdoter fra sin lange karriere fra Røde Mor til Trier & Brüels bodegashow.

Den 18. september 2022

Dørene åbner til udstilling kl.14.00