Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Brugt Plade og Musikgrejs marked 2021

19. september 2021 kl. 10.00 - 14.00

Brugt ”MusikGrej og Vinylplademarked”
Søndag 19. september slåes dørene atter op for et sandt Eldorado indenfor ”Second Hand” MusikMarked og VinylpladeMesse fra kl. 10.00 til 14.00 i Korsør Kulturhus. Der er gratis adgang.
Rigtigt mange musikentusiaster fra nær og fjern har gennem de sidste år gæstet det årlige musik gear- og instrument, og nu også i år indbefatter vinyl brugtmarked, for at gøre en god handel og en god hyggelig musiksnak, – og nu er muligheden der igen.
Samarbejdet omkring dette arrangement med Slagelse Bibliotekernes Lytteklub, gør at der også igen i år også vil være ”Second Hand” vinylplademesse, denne dag.
Nogle af de genrer der blev solgt ud af på plademessen sidste år, var bl.a. pop, blues, jazz, funk, og mange flere, – så er du pop-musik fan, jazz lytter, eller samler, er der igen i år, noget for enhver smag, og der kommer til at være rigeligt med plader, som man kan gå på opdagelse i.
Så kom og find lige den plade, som du kan huske fra din ungdom eller lige den guitar du har brug for – og så måske endda til næsten ingen penge.
Med andre ord er der noget for både de udøvende musikere og os der bare lytter til tonerne fra pladespilleren – så mød op til denne tradition, hvor både den udøvende musiker og lytteren er i fokus.
Der er gratis adgang og rig mulighed for en hygge snak samt køb af drikkevarer i cafeen.
Se her hvis du har noget du vil sælge ?
Bookning og bestilling af borde til en standplads:
Vinyl og pladestand, kontakt: preha@slagelse.dk
Musikgrej, kontakt: Ronni på 61681641 eller r2406@me.com

Korsør Kulturhus
Skolegade 1
4220 Korsør
Søndag 19. september 2021
Kl. 10.00 – 14.00

Detaljer

Dato:
19. september 2021
Tidspunkt:
10.00 - 14.00
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Korsør Kulturhus
Skolegade 1
Korsør,