Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kaare Norge koncert

17. september 2021 kl. 20.00 - 21.30

Det er med stor glæde at vi i Korsør Kulturhus kan byde velkommen Danmarks mest kendte og anerkendte klassiske guitarvirtuos.
Med sit solospil har Kaare Norge nu igennem flere årtier tryllebundet publikum, høj som lav i alle aldre. Dette har gjort Kaare Norge til en eftertragtet instrumentalist, som mestrer at spænde sit repertoire fra de helt store komponister som Bach, Mozart, Chopin, til de mere folkelige melodier fra nær og fjern, over til store populære navne som The Beatles og Led Zeppelin, for bare at nævne nogle få eksempler.
Som komponist har Kaare også markeret sig f.eks med titel melodien – “Homage to Life” af Kaare Norge – oprindeligt skrevet som kendings melodi til DR TV Programmet – ” En naturlig Forklaring” (Dus med Dyrene) med Vært Poul Thomsen.
I de senere år har kompositionerne mest været for sologuitar som f.eks. den spanske dans ” Danza la Primavera”, Danza del Alegria.
Kaare Norge har spillet mere end 3500 koncerter i Danmark og udlandet.

Kaare Norge – Amoroso
Guitar-virtuosen Kaare Norges album nr. 24, AMOROSO, er klar til udgivelse. Guitaren og musikken har været Kaare Norges faste følgesvende, siden har var 10 år gammel.

De fleste kender Kaare Norges elegante og virtuose fortolkninger af Bach, Carl Nielsen, Chopin og andre klassiske komponister. På AMOROSO har Kaare Norge komponeret alle numrene med kærlighed til guitaren og musikken. Albummet indeholder klassiske stykker og spansk inspirerede kompositioner, og stykker der leder tanken hen på ro og eftertænksomhed.

AMAROSO betyder “kærligt” eller “hjerteligt”. Kaare Norge håber derfor også, at de nye kompositioner kan åbne sindet med fred og kærlighed.

De 10 kompositioner på AMOROSO er komponeret og indspillet i perioden fra efteråret 2019 til december 2020. Kaare Norge er hyldet for sine iørefaldende og lyriske melodier – dem vil man også møde her.

Koncerten finder sted
Fredag den 17. september
Kl. 20.00 – 21.30
Pris kr. 140,-

Detaljer

Dato:
17. september 2021
Tidspunkt:
20.00 - 21.30
Begivenhed Kategorier:
, ,

Sted

Korsør Kulturhus
Skolegade 1
Korsør,