Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

DURACELLA & DE VILDE KANINER, koncert og danseaften

6. april 2018 kl. 21.00 - 23.30

60 kr.

Nyt superpartyband ser dagens lys og byder op til dans når de indtager scenen i Korsør Kulturhus fredag aften den 6. april. Her vil du være vidne til intet mindre end en danmarkspremiere, når den benspjættende Miss Duracella og hendes følge inviterer til en musikalsk ragout af fest, fis og farver.

I virkeligheden hedder den energiske sangerinde også Vibeke Køhl Hoby-Hansen. Hun står i spidsen for et hold velsmurte musikere hvoraf to af dem er absolut lokale, nemlig bandets kapelmester og keyboardkaptajn, Ole Lund Sørensen (fra bl.a. Medley) og den ikke længere helt unge men til gengæld særdeles erfarne bassist og guitarist, Jakob Holm (fra bl.a. Dandanell & The FarOut Boys). Dertil kommer den mønske bækkenbasker John Vinther Andresen (fra bl.a. Danske Hits) og guitarekvilibristen Jakob Engelhard (fra bl.a. Soul Survivors), der drysser lidt københavnsk stjernestøv ud over de vilde kaniner.

Den noget folkelige stil kan nok bedst sammenlignes med et band som Sweethearts. Musikken kræver muligvis lidt kunstnerisk rummelighed, når du bliver stillet over for både dansktop-schlagere, grandprix-kitch og en masse andre uundgåelige skrål-med-hits. Måske får du endda lejlighed til at opleve Miss Duracella kaste sig ud i et par jodel-klassikere – hun er nemlig også for-jodler i ’Tyrolerbandet’ og overvintrer på førstepladsen i den danske jodel-superliga for kvinder.

Arrangementet er bandets første optræden i denne besætning, og derfor vil koncerten blive brugt til PR-formål. Der vil blive optaget video og fotos, og du skal være indstillet på at give den max gas på dansegulvet. Fejl og tåbeligheder skal kunne tåles. Til gengæld sælges billetterne til dette arrangement til reduceret pris, nemlig 60 kr.

Fredag den 6. april 2018
21.00-23.30
Dørene åbnes 20.15

Billetter bestilles her på siden eller på facebookside

eller i KulturCaféen, Skolegade 1.
Evt. ledige billetter kan købes ved indgangen.

Pris:  60 kr

  • vi ses i Kulturhuset, Skolegade 1, 4220 Korsør

Detaljer

Dato:
6. april 2018
Tidspunkt:
21.00 - 23.30
Pris:
60 kr.
Begivenhed Kategorier:
, ,

Sted

Korsør Kulturhus
Skolegade 1
Korsør,