Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Fernisering og kunstudstilling med Kaare Norge

22. august 2021 kl. 16.00 - 17.30

Gratis

Fernisering og Kunstudstilling
Fredag den 17. september
Kl. 16.00
Kaare Norge behøver ingen yderligere præsentation som klassisk guitarist og komponist, men det er ikke alle der ved endnu, at han sideløbende med sin musikalske karriere også er en engageret billedkunstner.
Kaare Norge har dyrket maleriet i de sidste 20 år.
Siden Kaare Norges fokus og passion omkring maleriet opstod, har han vist, at han besidder lige de egenskaber, som er med til at skabe en dygtig kunstner. Han er nærværende, nysgerrig, iagttagende og formår at få oprigtighed ind i sine landskabsmalerier.
Det storslåede naturalistiske scenarie som er Kaare Norge inspirationskilde, efterlader et dybt indtryk, som indbyder til nærmere bekendtskab.
Med sin udprægede musiske sans kan man sige, at Kaare Norge komponerer sig vej gennem landskabet og skaber nærvær på en beundringsværdig og rammende måde.
Det er udelukkende oliemalerier, og teknikken er med spartel som giver denne lidt rustikke struktur i hans arbejder.
Kaare Norge lader sig inspirere af årstiderne og de konstant skiftende lysforhold, hvilke han indarbejder i sine værker. Farveholdningen er nærmest sydlandsk og er primært præget af de rene, varme og temperamentsfulde komplementere farvetoner. Forståelsen for komposition og farvernes indbyrdes forhold, skaber en fuldendthed som efterlader beskueren i et svævende og intens øjeblik.
Udstilling i uge 38 og 39 – nærmere info følger

Arr.
Korsør Kunstforening.

Detaljer

Dato:
22. august 2021
Tidspunkt:
16.00 - 17.30
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Korsør Kulturhus
Skolegade 1
Korsør,