Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

The Boyband – koncert

26. august 2021 kl. 20.00 - 22.00

175 kr.

The Boyband – koncert
Nu kan “Everybody” genopleve alle de store Boyband hits .
Husker du tiden – 90’er tiden med ”Vi Unges” Take That, Backstreet Boys, Westlife, Boyzone idolplakater på væggen, tiden foran spejlet, festen – festen med skrål, dans til de store hits som Back for Good, I want it that way, It`s gonna be me, Everybody og Step by Step lever stadig!
Kunne du, lige som os, tænke dig at opleve en flig af denne tid igen?
Musikken og de store hits lever stadig! – og dem kan du genopleve torsdag den 26. august nårThe BoyBand, det førende Jam-band på popscenen i Danmark, gæster Korsør Kulturhus med de største boyband-hits, som ingen har gjort det før.
Denne aften vil du blive taget igennem en tid, hvor boybands var på toppen af verdens hitlister med stor professionalisme og respekt for sangene, og deres betydning for rigtig mange mennesker.
Back for good, I want it that way, It`s gonna be me, Everybody og Step by Step er blot en håndfuld af de hits vi skal opleve når The Boyband indtager scenen og vi garanterer for en aften fyldt med hits, nostalgi, brede smil, skønne minder og masser sing a long med et væld af pophits fra Take That, Backstreet boys, Westlife, Boyzone og mange flere.
The Boyband er Danmarks førende jamband på popscenen og i den grad fremadstormende og en historie om 4 voksne mænd, der har givet sig i kast med en særpræget genre og del af musikbranchen. Og det har i den grad manglet og vist sig efterspurgt!
Bandet spillede første koncert d. 1. Juni 2019 og ambitionerne er store, og i skrivende stund arbejder bandet bl.a. på en fremtidig Europa tour.
Så skal du også med en tur ned af Pop-90’ernes memory lane? Så find billetter på Korsør Kulturhus’ hjemmeside. Billetsalget er startet.

Detaljer

Dato:
26. august 2021
Tidspunkt:
20.00 - 22.00
Pris:
175 kr.
Begivenhed Kategorier:
, ,

Sted

Korsør Kulturhus
Skolegade 1
Korsør,