Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Efterårskoncert med Selandia Brass Band 2021

3. oktober 2021 kl. 14.00 - 15.30

80 kr.
Det bliver et brag af en koncert når Selandia Brass Band igen i år spiller op til Forårskoncert i Kulturhuset søndag den 17. marts kl. 14.30

Selandia Brass Band bliver stor i slaget søndag den 3. oktober i Korsør Kulturhus

Til dette års traditionsrige efterårskoncert har Selandia Brass Band nemlig inviteret Solojanitshar Niels Henkel på slagtøj, der bl.a. har haft 25 års jubilæum i DR Underholdningsorkesteret, hvor han nogle gange spillede på op til ni slagtøjsinstrumenter på én aften, med en musikalitet, kombineret charme og et sprudlende humør der griber ethvert publikum om hjertet og efterlader alle lidt gladere.

Til koncerten i Korsør Kulturhus, vil Niels Henkel, præsentere en bred vifte af sine slagtøjsinstrumenter.

Niels spiller på alle slags trommer, men også på træ-instrumenter a la xylofon. Derudover er han også effekt-mand: Når der skal laves en storm, torden og lynild, er det ham, der har fat i piskesmæld, papkasser og megafoner.

Niels kan spille på mange forskellige instrumenter inden for slagtøjsfamilien der tæller både de små; piskesmæld, triangler, bjælder og gonger, og de mere komplicerede såsom; marimba, vibrafon, xylofon, klokkespil, celeste, rørklokker, lilletromme, stortromme og pauker.

Niels Henkel er født i 1961 og begyndte sin musikalske karriere på trompet, men skiftede hurtigt hornet til fordel for trommer.
Han er uddannet privat hos kapelmusiker Hans Fulling, paukist Børge Ritz og janitshar Poul Leerhøj, begge fra DR Radiosymfoniorkestret. Han har også modtaget undervisning fra Wieland Welzel fra Berliner Philharmonikerne, og er i dag lærer på Slagelse Musikskole og tilsammen med Selandia Brass Band, loves der at der er lagt op til en fantastisk koncert.

Så kom og oplev Niels Henkel og Selandia Brass med de mange messingmusikere, der også til dagens koncert fremføre en del numre med inspiration fra det mere swingende og bigbandinspirerede repertoire også.

Dette i skøn forening med Niels Henkel, vil gøre denne koncert til noget helt særligt.

Korsør Kulturhus
Søndag den 3. oktober kl. 14.00

Detaljer

Dato:
3. oktober 2021
Tidspunkt:
14.00 - 15.30
Pris:
80 kr.
Begivenhed Kategorier:
, , ,

Sted

Korsør Kulturhus
Skolegade 1
Korsør,