Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

UDSOLGT! Jule Opera 2017 med De 3 Kgl. Tenorer

14. december 2017 kl. 19.30 - 21.00

180 kr.
De Tre tenorer fra Det Kgl. Teater kommer til Korsør.
Det er Korsør Turistråd, i samarbejde med Korsør Kulturhus, der igen i år inviterer til julekoncert som en del af Korsør Juleby projekt, hvorfor overskud fra billetsalget  går til kirkernes Julehjælp i Korsør.
Vi glæder os til denne aften hvor De Tre tenorer fra Det Kgl. Teater, med både stil og smil, vil synge operaarier, som selv operahadere kender og holder af.
Og endnu mere festligt er det, når humoren trænger sig på gennemførelsen af sprudlende Broadway musicals af Gershwin, Rogers, Lloyd Webber, m.fl., eller nogle af vore egne, danske evergreens.
Genkendelsens glæde er én af de største, og den bliver ikke mindre, når melodierne får en ny klang ved at blive iklædt disse 3 dygtige kgl. sangere, som udgør De 3 Kgl. Tenorer.
Sune Hjerrild er blevet udråbt som sin generations danske Italienertenor. Flere anmeldere betegner Sune Hjerrild som indbegrebet af den fødte sanger: Hans stemme leverer let og uforceret de smukkeste, lyriske klange – ledsaget af et totalt nærvær og en sjælden udtryksevne på operascenen.
Peter Steen Andersen er solist fra operakoret på Det Kgl. Teater. Han har, gennem sit virke som operasanger, gjort det til en livsopgave, at sprede livsglæde gennem sang. Intet bedre sted til dette er De 3 Kgl. Tenorer. Her sprudler den legende livsglæde gennem tårer og smil. Her Skummes livsfløden, mens dagligbrødet hentes, som korsanger på det kongelige teater. Oftest som brusende folkemængde, men også som enlig svalesang på for-scenen. Ægteskabet med det kongelige teater har varet i snart 12 år og forbliver en daglig glæde gennem tårer og smil.
John Venning er uddannet på musikkonservatoriet “Giuseppe Verdi” i Torino, Italien, samt på The Royal College of Music i London, og derefter blev han ansat ved The English National Opera i London. Han har sunget som solist i både Tyskland og Italien, inden han kom til Danmark og blev fast ansat ved Den Kgl. Opera i 1981. Han har dannet sanggrupper De 3 Kgl. Tenorer og The Royal Quartet, som han hidtil har taget til at synge bogstaveligt verden over: fra Las Vegas tværs over hele USA og Europa til Dubai og Peking.
Det er Korsør Turistråd, i samarbejde med Korsør Kulturhus, der står som arrangør, og overskud fra billetsalget går til kirkernes Julehjælp i Korsør.
Torsdag den 14. december kl. 19.30
Billetpris 180,- kr.
Køb billet on-line her på siden
eller i Kulturcaféen, Skolegade 1
Evt. ikke solgte billetter kan købes ved indgangen

 

Detaljer

Dato:
14. december 2017
Tidspunkt:
19.30 - 21.00
Pris:
180 kr.
Begivenhed Kategorier:
, ,
Begivenhed Tags:
, , , , , , , ,

Sted

Korsør Kulturhus
Skolegade 1
Korsør,