Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Julekoncert 2019 m. Ann-Mette Elten

5. december 2019 kl. 19.30 - 21.00

220 kr.

Lad juletravlheden blive derhjemme

Læn dig tilbage, luk øjnene og glem alt om juletravlhed for en stund i selskab med en sangerinde, hvis repertoire spænder utrolig bredt.

Hygge og højtidelighed er indbegrebet af en julekoncert med Ann-Mette Elten. Med sin klare popstemme omfavner hun traditionens julesange og giver nyt liv til vore mest elskede julesalmer. Og luften sitrer, når hun giver sig i kast med nogle af de helt store klassiske sange fra sit album ”Adagio” (2012).

Ann-Mette Elten har i mere end 30 år turneret landet rundt med På Slaget 12, og mange af bandets sange har for længst opnået status af evergreens. Nogle af disse og andre højdepunkter fra hendes efterhånden lange karriere har Ann-Mette valgt at tage med ind i kirkerne.

Alle, der indtil nu har oplevet Ann-Mette synge de store klassiske sange, er blevet overvældede. At en sangerinde med så meget pop i bagagen også mestrer denne genre, var der ingen, der havde regnet med. Ann-Mette synger klassiske sange som ”O mio babbino caro” og ”Pie Jesu” med en følelsesfuld indlevelse, der giver mindelser om de helt store internationale stjerner.

En julekoncert med Ann-Mette Elten er en oplevelse, du ikke lige glemmer.

Korsør Kulturhus
Torsdag den 5. december, kl. 19.30
Dørene åbnes kl. 18.45
Pris: Kr. 220,-

Billet kan købes på Kulturhusets hjemmeside
og i KulturCaféens åbningstid
Skolegade 1
4220
Korsør

Detaljer

Dato:
5. december 2019
Tidspunkt:
19.30 - 21.00
Pris:
220 kr.
Begivenhed Kategorier:
, ,

Sted

Korsør Kulturhus
Skolegade 1
Korsør,