Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Koncert “Folk Korsør” 2017

16. september 2017 kl. 14.00 - 17.00

120 kr.

Det er med stor glæde at vi nu kan præsentere dette års program for ”Folk Korsør” lørdag den 16. september i Korsør Kulturhus.

Program:


Kl. 14.00:
Jarl Jacobsen (prismodtager af Årets Helge 2017)
Det blev jo som bekendt Folkemusiker og sangskriver Jarl Jakobsen fra Møn der blev den tredje i rækken af folk-musiker der løb med dette års ”Årets Helge” pris.
en hjertelig varm, hyggelig og humoristisk – stemningsfyldt musikalsk atmosfære blev prisen overrakt af forfatter og musiker Alan Klitgaard hvorefter vi kunne nyde den nye prismodtagers kunnen.
Jarl Jakobsen skriver og synger danske sange om vedkommende emner. Trods hans unge alder er der både livserfaring og dybde i sangene, både som solo-artist, men også når han spiller med bandet “Jakobsen & Sjakket”.
Jarl Jakobsen er vokset op på Møn og har gennem sin barndom/ungdom været vant til at have fødderne solidt plantet i den kridt-holdige jord. At tale med folk, uanset status. At opfange hverdagens finurligheder, og med tiden lære at skrive dem ned og omsætte dem til sange.
Jarl Jakobsens sange taler til publikum. Om ting vi alle har set, eller allerede kender. Alt fra Kærlighed/familie/parforhold, til menneskelige tragedier og værtshus observationer. Kort sagt: Det er sange der rammer og vi glæder os til at høre ham igen i Korsør Kulturhus.

Kl. 15.00:
NORR (Odense)
“Norr er et dansk band, hvor 3 unge kvinder mødes i en mørk og melankolsk varme. De har rødder i folk-genren, men bevæger sig også under genrerne indie og pop.
Livets ubarmhjertigheder fylder i det tragiske tekstunivers, skabt af autentiske hændelser, tæt forbundet til søstrene Ida og Rikke Lundorffs virkelighed. Sammen med tredje medlem, Martine Madsen, bliver unikke vokalharmonier skabt og kombineret med en fængende instrumentering. Samspillet skaber intensitet og nærhed i musikken.”
Bandmedlemmer
Rikke Lundorff
Ida Anine Lundorff
Martine Madsen

Kl. 16.00:
NOR (Korsør)
NOR består af 4 garvede musikere og venner fra det vestsjællandske musikmiljø, som spiller og synger maritim shantymusik og ny og traditionel folkemusik.
NOR`s medlemmer har spillet sammen i mange sammenhænge og musikalske genrer. Fra blues og rock over latin, zydeco, jazz og børnemusik har de medvirket på mange musikudgivelser.
I den hedengangne shantygruppe Forebitters spillede og turnerede de Europa tyndt med shantymusikken, som stadig kendetegner NOR`s musik. Nu udviklet og tilsat egne kompositioner, instrumentale numre, historier, a ca pellaer og klassikere, ikke mindst inspireret af den irske musiktradition
Bob Schulze Guitar, ukulele, spoons og leadsang
Ronny Heicker Bas, mandolin, dobro, vokal
Torben Heegaard Fløjter, Perc, vokal
Jens Albert Nielsen Mandola,mandolin, bouzuki, cittern og vokal

Korsør Kulturhus, Spillestedet 
Lørdag den 16. september kl. 14.00 – 17.00
Billetpris 120,- kr,
Køb billetter on-line her på siden
eller i KulturCaféen, Skolegade 1
Evt. ledige billetter kan købes ved indgangen

Detaljer

Dato:
16. september 2017
Tidspunkt:
14.00 - 17.00
Pris:
120 kr.
Begivenhed Kategorier:
, ,

Arrangør

Korsør Kulturhus
Telefon:
58 37 04 00
E-mail:
kulturhuset@slagelse.dk