Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kunstauktion

22. september 2017 kl. 16.00 - 18.00

Gratis

Fredag den 22. september kl. 16.00 til 18.00 afholder Lions Korsør en stor kunstauktion i Marmorsalen, hvor formanden for Korsør Kunstforening Finn Mikkelsen vil svinge hammeren over 15 kunstværker, sponseret af lokale professionelle kunstnere.
Målet er at samle rigtig mange penge ind til Julemærkehjemmet i Skælskør, idet hele budsummen fra alle værkerne går ubeskåret til Julemærkehjemmet.
Alle er velkommen til at komme og byde, der er sat en minimumspris på 1.500,- kr. pr. værk, men Korsør Lions forventer at flere af værkerne vil nå langt højere priser.
Er man forhindret i at møde op i Kulturhuset på dagen, kan man sende et forhåndsbud til rie_aarre@post.tele.dk senest den 21. september.
Kunstnerne og billeder af deres værker kan ses på hjemmesiden www.kunstlionskorsor.dk og fra den 18. til den 21 september kan værkerne nærstuderes på Korsør Bibliotek, man kan også møde op i Kulturhuset i timen inden auktionen starter.

Korsør Lions 50 års jubilæum.
I anledning af Korsør Lions 50 års jubilæum den 29. september i år, uddeler klubben 100.000,- kroner til velgørende formål. På opfordring, har en række klubber og foreninger søgt om midler til forskellige gode formål, og fredag den 29. sept. står Lions så klar, i Korsør Kulturhus Marmorsal, med en stabel checks til uddeling.
De mange penge har Lions tjent på en række arrangementer i årets løb, bl.a. var der et overskud fra Julelotteriet, selv om kirkerne fik et stort beløb til julehjælp, Lions har også tjent penge ved, hver lørdag i sommerens løb, at stille op i Kongegårdens have, hvor de har solgt øl, vand og kaffe i lange baner, samt på en lang række andre tiltag.

Hvem er Lions?
Skulle nogen være i tvivl er Korsør Lions en del af en international hjælpeorganisation der blev stiftet for hundrede år siden i Chicago, Illinois, USA. I Danmark er der i dag 300 klubber med tilsammen 6.150 medlemmer. Klubberne har meget stor selvbestemmelse, og engagere sig ofte i samfundsmæssige forhold, dog ikke politisk og religiøst.
Lions Danmark donerer årligt omkring 25-30 millioner kroner til humanitære formål. Disse penge fordeles suverænt af den enkelte klub og går til både internationale, nationale formål, og i særdeleshed til formål i nærområdet.
Alle midler går 100% til donationer. Diverse administrative udgifter kommer fra medlemmernes egene lommer. Lions har et motto der hedder: 1 krone ind = 1 krone ud.

Detaljer

Dato:
22. september 2017
Tidspunkt:
16.00 - 18.00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:

Sted

Korsør Kulturhus
Skolegade 1
Korsør,