Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Nak og Æd foredrag med Jørgen Skouboe Møller incl. fællesspisning

23. november 2021 kl. 18.00 - 21.00

Foredrag: Nak og Æd med Jørgen Skouboe Møller incl. fællesspisning
Arrangementet koster 150 kroner og er inklusiv fællesspisning. Drikkelse kan tilkøbes på aftenen.
Vi mødes til hyggelig fællesspisning inden Jørgen Skouboe Møller fortæller om sit arbejde med programmet Nak & Æd og om hans holdning til jagt. Hvorfor hedder det Nak & Æd? Smager en husmår godt? Og hvorfor er der så mange der kigger med?
Nak & Æd er et jagt- og madprogram, som havde premiere i 2010 på DR2. Programmet følger naturmanden Jørgen Skouboe og kokken Nikolaj Kirk i Danmark og i udlandet, hvor de tager på jagt og tilbereder maden i naturen.
Som regel står Jørgen Skouboe for jagten, hvorefter Nikolaj Kirk (tit med større eller mindre hjælp fra Jørgen) tilbereder det nedlagte dyr – ofte med urter og grønt, som findes i naturen i området.
Senere på aftenen vil Jørgen fortælle om programmet ”Mens vi venter på at dø” på DR2, som for ham handler om at bruge tiden til det vi drømmer om. I skal også høre om hvordan han bliver inspireret til at bruge naturen på forskellige måder, alt efter om det er sammen med konen, kammeraterne eller alene.
Jørgen Skouboe Møller startede på Danmarks Radio i 1977, hvor han blev ansat som produktionsleder. Jørgen er sidenhen blevet kendt som naturmanden i programmerne: DR-Derude, Frilandshaven og Nak & Æd på DR2, hvor han med stor iver og smittende engagement har præsenteret nye og spændende måder at bruge både haven og naturen på.
Det koster 120 kroner at deltage og kræver tilmelding. Beløbet er inklusiv fællesspisning. Drikkelse kan tilkøbes på aftenen. Billetter købes på biblioteket eller

TIRSDAG DEN 23. NOVEMBER 2021
KL. 18.00-21.00

Pris 150 Kr
Korsør Kulturhus
Skolegade 1
4220 Korsør
Arrangører
Korsør Bibliotek & Borgerservice

Detaljer

Dato:
23. november 2021
Tidspunkt:
18.00 - 21.00
Begivenhed Kategorier:
, ,

Sted

Korsør Kulturhus
Skolegade 1
Korsør,