Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

På Slaget 12 akustisk duo

4. november 2022 kl. 20.00 - 22.00

På Slaget 12 akustisk duo

En koncert med Ann-Mette Elten og Niels Kirkegaard indeholder masser af hits fra deres lange karriere sammen og også prøver på Ann-Mettes store spændvidde som sanger, når hun giver sig i kast med nogle af operaverdenens helt store klassikere.

I 1987 strøg På Slaget 12’s debutalbum til tops på landets hitlister. Albummet indeholdt sange, der alle havde hitpotentiale, men der er særligt en sang, der huskes: Hjem til Århus. Sangen er blevet en dansk evergreen, ja nærmest en talemåde som kendes af alle danskere.

Årene efter den første LP har budt på mange succes’er for På Slaget 12, men der er ikke tvivl om, at det næste helt store højdepunkt kom, da det første Let’s Dance-album blev udsendt i 2002. Albummet blev en kæmpe succes med fast placering i toppen af hitlisten et helt år og 110.000 solgte eksemplarer. Let’s Dance 2 kom i november samme år og senere kom Let’s Dance 3 og 4, og også de blev store succeser. I alt har de fire Let’s Dance-albums solgt 300.000 eksemplarer og sammenlagt har orkestret inklusive Ann-Mette Elten’s soloudgivelser solgt over 1 million albums.

Ved en live-koncert med På Slaget 12 duo kan man opleve et bredt udvalg af orkestrets danske repertoire inklusive de store danske hits som f.eks. ”Ude på det blå ocean”, ”Ta’ kæresten i hånden” og ”Hjem til Århus”.

Detaljer

Dato:
4. november 2022
Tidspunkt:
20.00 - 22.00
Begivenhed Kategorier:
, ,

Sted

Korsør Kulturhus
Skolegade 1
Korsør,