Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Thomas Buttenschøn – Eksklusivt og intimt soloshow

10. februar 2022 kl. 20.00 - 22.00

160 kr.

Eksklusivt og intimt soloshow, Thomas Buttenschøn
Thomas Buttenschøn kommer til Korsør med et eksklusivt og intimt soloshow.

Det er med stor glæde at Korsør Kulturhus kan byde velkommen til en eksklusivt og intimt koncert med Thomas Buttenschøn, hvor musik og storytelling fremføres på autentisk vis, ligesom der tages humoristisk livtag med livets finurligheder og kærligheden som det utilregnelige kompas, der af og til, får dig på en omvej, men som altid får dig sikkert i havn.

Han er i løbet af de seneste år gået fra at være Danmarks gladeste solskinstroubadur, med søde sange om kærlighed og gul sne, til for alvor at have fået noget på hjerte.

Thomas Buttenschøn, manden der har ordet i sin magt, både når han synger og når han taler, skriver sange der kalder på at blive lyttet til. Han er underfundig, fænomenal og for nogle sågar genial.

Han har siden 2006 hvor det hele for alvor startede, udgivet 12 albums og haft store hits, Fantastiske Mandag, Smukkere end Smuk, Dårlig Sex og mange flere og alligevel overrasker han igen og igen, ved at blive bedre med årene. I 2020 lavede han sommerens hit “Alt Er Godt” sammen med Chief 1 og i 2021 overraskede han, da de sammen optrådte til Dansk Melodi Grand Prix.

Thomas Buttenschøn tager sit publikum med på en rejse, hvor han gennem sine hverdagsfortællinger, sjove anekdoter og store budskaber, kombineret med hans fantastiske musik, drager folk helt ind i deres følelsers vold. Der vil både blive grint og grædt og Thomas formår om nogen, at skabe rum for, at det hele er okay.

Korsør Kulturhus
Torsdag den 10. februar
Kl. 20.00

Detaljer

Dato:
10. februar 2022
Tidspunkt:
20.00 - 22.00
Pris:
160 kr.
Begivenhed Kategorier:
, ,

Sted

Korsør Kulturhus
Skolegade 1
Korsør,