Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Tina Turner koncert – Turn On Tina – Simply The Best…!!!

1. november 2019 kl. 20.00 - 22.00

260 kr.

Farverig Grand Prix-vinder gæster Korsør

Den danske sanger, Peter Andersen, også kendt som Drama Queen efter hans sejr i Dansk Melodi Grand Prix 2007., er med denne koncert og Tributeshow tilbage i sin glansrolle som Tina Turner.

Peter Andersen har gennem de seneste 15 år, givet mange forrygende koncerter over hele landet og slået sit navn fast i den danske musikbranche og kendt som både en karismatisk, sprudlende og virkelig uimodståelig entertainer.

“Peter Andersen både lyder og agerer virkelig som Tina Turner og når han indtager scenen med det velspillende band, er man ikke i tvivl: Turn On Tina er Simly The Best”.
Det er et helt fantastisk og næsten ubeskriveligt show, der skal opleves, så slip dig løs og få dig en helt unik aften og oplev de store kæmpehits som “Proud Mary”, “Nutbush City Limits”, “Private Dancer”, “What’s Love Got To Do With It”, “The Best” og alle de andre store hits som du ikke troede mulig i Kulturhuset.

Korsør Kulturhus
Fredag den 1. november, kl. 20.00
Dørene åbnes kl. 19.15
Pris: Kr. 260,- incl. velkomstdrink og Petit Four og kaffe

NB! Til denne aften er der til firmaer, personaleforeninnger eller interesse organisationer – foreninger forskellige muligheder – kontakt os for yderligere information: 58370400

Detaljer

Dato:
1. november 2019
Tidspunkt:
20.00 - 22.00
Pris:
260 kr.
Begivenhed Kategorier:
, ,

Sted

Korsør Kulturhus
Skolegade 1
Korsør,