Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

UDSOLGT! Anne Dorte Michelsen og Maria Bramsen

12. oktober 2017 kl. 19.30 - 22.00

240 kr.

Anne Dorte Michelsen og Maria Bramsen kommer til Korsør.
Koncerten er udsolgt – send os evt. en mail for at blive skrevet på venteliste: kulturhuset@slagelse.dk mrk tøsedrengene.

Tøsedrengenes største hits kommer nu sensationelt tilbage på livescenen for første gang i mere end 25 år med de oprindelige sangerinder Anne Dorte Michelsen og Maria Bramsen i front!
Koncert med alle Tøsedrengenes bedste sange og største hits
Igennem sidste 35 år har sangene fra Tøsedrengene, Ray Dee Ohh og Anne Dorte Michelsen lagt Danmark ned. Flere generationer har sunget med på hits som ’Sig du kan li’ mig’, ’Ud under åben himmel’, ’En lykkelig familie’, ’Mandagsstævnemøde’, ’Indianer’ – skarptskårne popsange, som står distancen og stadig taler direkte til hjertet.
For et par år siden gik Anne Dorte Michelsen og Maria Bramsen sammen om at spille en række koncerter med Tøsedrengenes største hits. Publikum var mere end begejstrede – endelig kunne alle de elskede evergreens opleves live igen med bandets to energiske frontfigurer på scenen.
Siden har Anne Dorte og Maria holdt samarbejdet ved lige og spillet for fulde huse på festivaler, til byfester og på spillesteder rundt i hele landet. Nu vender de to sangerinder tilbage i en ny, stærk konstellation. Bag sig har de et forrygende hold sammensat af nogle af landets bedste og mest engagerede musikere under ledelse af Mads Michelsen – velspillende som altid. Og udover Tøsedrengenes repertoire har Maria og Anne Dorte nu valgt at synge alle deres største og lyslevende hits fra de sidste fire årtier, samt en række nyskrevne sange, som rammer lige her og nu. Sangkatalogets tekster kommer hele vejen rundt i tilværelsen og fremføres
med rytmisk nerve af Anne Dorte og Maria, der begge er blevet mormødre siden sidst! Anne Dorte og Maria lover et medrivende show, hvor begejstringen fra for længst svundne 80’er og 90’er-fester får lov at blande sig med eftertænksomhed og sangglæde.

Da orkesteret Tøsedrengene gik i opløsning i slutningen af 1986 var nyheden tophistorie i medierne. Det var et af årtiets allerstørste navne, der lukkede og slukkede, og siden har der været stille omkring bandet. Men i de mellemliggende år har orkesterets mange hits levet videre, og de synges og spilles i dag overalt: Indianer, Sig du kan li’ mig, Ud under åben himmel, Vi var engang så tæt, Drop dine løgne, Slip det fri……. Listen af evergreens er lang.

Korsør Kulturhus, Spillestedet
Torsdag den 12. oktober kl. 19.30
Billetpris 240,- kr.

Køb billetter on-line her på siden
Eller i Kulturcaféen, Skolegade 1
Evt. ikke solgte billetter kan købes ved indgangen

Detaljer

Dato:
12. oktober 2017
Tidspunkt:
19.30 - 22.00
Pris:
240 kr.
Begivenhed Kategorier:
, ,

Arrangør

Korsør Kulturhus
Telefon:
58 37 04 00
E-mail:
kulturhuset@slagelse.dk