Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Dissing & Las koncert med Dylan samt trioens egne sange

16. november 2017 kl. 19.30 - 21.00

140 kr.
Rasmus og Jonas Dissing samt Las Nissen tilhører den absolutte top indenfor den nye generation i dansk musik. De er oplært hos Povl Dissing, men er i dag etableret som en unik enhed, der med præcision og ekstrem samhørighed har fundet deres helt egen lyd og musikalske univers.
Dissing og Las inviterer, med den største selvfølgelighed, publikum indenfor, og fortællinger og fantasier viser vej gennem aftenens sange. Der bliver grinet og grædt, rocket og rislet.
De udstod deres første musikalske læretid hos Povl Dissing, og da de valgte at stå på egne ben under navnet Dissing & Las, var det med det samme tydeligt, at det var en rigtig god idé. Med de tre album ’Lige Præcis’ (2008), ’Balladen med Bartof’( 2010) og nu ’Kig op’ (2013) i bagagen har Las Nissen og Rasmus og Jonas Dissing for alvor slået deres navn fast i den brede offentlighed, og trioen er i dag etableret som en enhed man skal regne med fremover.
Udgivelserne høstede masser af kritikerros fra danske anmeldere for netop at bringe deres eget unikke udtryk i spil. Samtidig giver de med deres tekster et både intelligent, vedkommende og nuanceret billede af dagens Danmark.
Arven fra den ældre Dissing ligger som en smuk og kærlig tone i bunden af trioens tekster og lyd og Dissing & Las er i disse år i deres livs form som sangskrivere og musikere.
Dissing & Las synger Dylan
Det lyder som en god ide, og det er det. Bob Dylan sunget og spillet af Rasmus og Jonas Dissing samt Las Nissen, der tilhører den absolutte top indenfor den nye generation af dansk musik. De er oplært hos Povl Dissing, men er i dag etableret som en unik enhed, der med præcision og samhørighed har fundet deres helt egen lyd og musikalske univers.
De tre vokaler giver Dylan’s sange den variation de kræver og trioens sammenspil, som også her er i særklasse, formår at følge dem til dørs.Torsdag den 16. november kl. 19.30
Korsør Kulturhus, Spillestedet
Dørene åbnes kl. 18.45
Billetpris kr. 140,-
Køb on-line her på siden
eller Kulturcaféen, Skolegade 1
Evt. ikke solgte billetter kan købes ved indgangen

Detaljer

Dato:
16. november 2017
Tidspunkt:
19.30 - 21.00
Pris:
140 kr.
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Korsør Kulturhus
Skolegade 1
Korsør,